=)

vi blir bara fler och fler i den här gruppen, dela gärna med er i hur ni äter ostkioskens produkter och lägg ut bilder hur det ser ut=) kan tipsa om en jätte god pastasås med sk "gammal" saltost.... Ni vet väll redan att bäst före datumet är bara en vägledning så lukt och smak är avgörande mer än datum... kan dessutom tipsa att om den är för salt kan man lägga den i vatten och blöta ur den, är den för lite salt lägg den i saltlake... Börjar den bli gul(torr) fukta en handduk och vira om så återfår den snart sin färskhet=) Osten trivs bäst i kylskåp med "kåpa" inte plastpåse.. Skickade in våran ost på provtagning och vi har 2 veckors datum för det var det som var högsta längden de testade produkten på... efter det var fortfarande produkten ok men de gör inga fler tester än så just nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0