Nu har vi startat...

Nu har Ostkiosken även öppnat sin vedeldade bakugn(som varit inbyggd i ett barnrum sedan 1972) och vi har börjat baka på prov... Just nu bakar och säljer vi två olika sorters bröd, 1 är Janhans Hårding som är ett bröd med mycket råg i och kakorna är delade i halvor samt Janhans Runding som innehåller mer korn och har även brödkryddor i sig. Dessa säljs i hela runda kakor varav namnet.  Det är mest Astrid som bakar och jag (Susann) som gräddar, eftersom vi båda tycker om när brödet är välgräddat har vi valt att göra båda bröden välgräddade. En viss knölighet kan även förekomma eftersom vi trots har dem i press efter bakande inte lyckats komma på hur vi ska få dem fortsätta vara raka fina. Vi har fått många positiva reaktioner på bröden och hoppas att kunderna tycker det är lika gott som vi tycker. Vi fortsätter naturligtvis att sälja Hisveds bröd efter tillgång precis som förut.

RSS 2.0